Bezhotovostní půjčka Provident

Bezhotovostní půjčka od společnosti Provident, vás sice vyjde draho (RPSN je až 70,93%), na druhou stranu Provident vám půjčí peníze bez ručitele, bez nutnosti dávat do zástavy nemovitost nebo jiný majetek. U bezhotovostní půjčky od Provident nejsou žádné skryté poplatky ani jiné podvody, které jsou typické pro některé neseriózní nebankovní půjčky. U Providentu za půjčení peněz sice zaplatíte hodně, ale dopředu víte, kolik to bude a můžete se sami rozhodnout, jestli vám to za to stojí nebo ne.

Parametry bezhotovostní půjčka od Provident

Parametry bezhotovostní půjčky od Provident jsou následující: můžete dostat úvěr od 4.000 Kč do 50.000 Kč. Délka úvěru může být 45 – 60 týdnů. Splátky jsou u tohoto úvěru týdenní (na rozdíl od běžné bankovní půjčky kde splácíte úvěr měsíčními splátkami). Pokud si zvolíte nejvyšší půjčku – tedy 50 tisíc korun na 60 týdnů, tak budete každý týden splácet 1093 Kč. Celkem tedy budete muset vrátit 65 561 Kč. To znamená že RPSN této bezhotovostní půjčky je 63,91%, roční úroková sazba je 20,11% a v ceně půjčky je zahrnut i poplatek za zpracování ve výši 6061 Kč.

Podmínky bezhotovostní půjčka od Provident

K tomu aby vám Provident půjčil peníze, musíte splňovat několik základních podmínek. Musí vám být minimálně 18 roků, musíte mít pravidelný příjem a trvalé bydliště na území ČR. K samotnému vyřízení půjčky pak budete potřebovat doklad totožnosti, potvrzení o trvalém bydlišti a doložit svůj příjem.

Poskytování půjčky od Provident probíhá tak, že můžete vyplnit online žádost na webu této společnosti nebo se obrátit na bezplatnou kontaktní telefonní linku. Po základním ověření vaší žádosti vás zpravidla bude kontaktovat některý obchodní zástupce společnosti Provident a sjedná si s vámi osobní schůzku (typicky u hotovostní půjčky, kde se peníze vyplácí u vás doma, na ruku, při podpisu smlouvy).

Vyplatí se půjčky od Provident?

Společnost Provident nemá v ČR úplně nejlepší pověst. Mnoho lidí považuje půjčky Provident díky vysokému RPSN za zlodějské půjčky. Ano ve srovnání s půjčkou od banky, jsou ty od Provident velmi drahé. Zaplatíte i 3x víc než v bance (to platí především pro hotovostní půjčku). Bezhotovostní půjčka Provident má ale podobné parametry jako bankovní půjčka. Jen pro srovnání:

  • Bankovní půjčka od GE Money Bank: půjčka 50.000 Kč, splatnost 24 měsíců, RPSN: 27,9%, celkem budete vracet 63 833 Kč
  • Nebankovní půjčka od Provident: půjčka 50.000 Kč, splatnost 60 týdnů, RPSN: 63,91%, celkem budete vracet 65 561 Kč
Tip na zajímavý článek:  Hotovostní úvěr - půjčka bez zprostředkovatelů

Ve srovnání je vidět že za půjčku od Provident zaplatíte pouze o cca 1800 Kč víc než za běžnou bankovní půjčku.

Vzhledem k tomu že Provident má mnohem benevolentnější podmínky pro schvalování úvěrů, je jasné, že nevelké navýšení ceny půjčky by se vám mělo vyplatit. Pokud si tedy nemůžete půjčit peníze od banky, je půjčka od Provident (bezhotovostní formou) určitě výhodná alternativa.

Další výhodou bezhotovostní půjčky Provident je i to, že je to transparentní nabídka. Všechny podmínky i to co je ve smlouvě si můžete prostudovat ještě před tím, než se zavážete ke splácení. Stačí se jen podívat na web této firmy a vše tam najdete. To u mnoha jiných nebankovních půjček není až ta obvyklé. Hlavně u malých nebankovních firem je často nutné být velmi opatrný, abyste nenaletěli nějakému podvodníkovi.

Bezhotovostní půjčka Provident
Název Provident
Celý název Provident Financial s.r.o.
Popis Rychlá půjčka bez zbytečného papírování!
Základní parametry
Od 4000 Kč
Do 50000 Kč
RPSN 70,93 %
RPSN poznámka 70,93 % při době splatnosti 45 týdnů, 63,91 % při splatnosti 60 týdnů
Roční úrok 21 %
Splatnost úvěru
splatnost od 45 týdnů
splatnost do 60 týdnů
splácení 1x týdně
Předčasné splacení Provident má v případě předčasného splacení nárok na náhradu nutných a objektivně odůvodněných nákladů, které mu vznikly v přímé souvislosti s předčasným
splacením. Výše náhrady nákladů nesmí přesáhnout 1 % z předčasně splacené části celkové výše spotřebitelského úvěru, přesahuje-li doba mezi
předčasným splacením a sjednaným koncem spotřebitelského úvěru jeden rok. Není-li tato doba delší než jeden rok, nesmí výše náhrady nákladů přesáhnout
0,5 % z předčasně splacené části celkové výše spotřebitelského úvěru.
Kontakty
email zakaznickyservis@provident.cz
web www.provident.cz
Telefon 844 188 189
Adresa Provident Financial s.r.o., Olbrachtova 9/2006, 140 00 Praha 4
Info Provident Financial s.r.o., se sídlem v Praze 4, Olbrachtova 9/2006, PSČ: 140 00, IČ: 25621351, DIČ: CZ25621351. Společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddílu C, vložce 55523.
Jak získat peníze
Jaké doklady Potřebujete průkaz totožnosti, potvrzení o trvalém bydlišti a doklad o tom, že máte pravidelný příjem. Také vás můžeme požádat o potvrzení o sociálním pojištění.
Parametry půjčky
Nebankovní půjčka ano
Bez ručitele ano
Bez zajištění / bez zástavy ano
Půjčka na cokoliv ano
Peníze v hotovosti ne
Peníze na účet ano
Půjčka přes internet ano
Půjčka po telefonu ano
SMS půjčka ne
Půjčka bez poplatků ano
Půjčka bez úroků ne
Půjčka bez potvrzení o příjmu ne
Půjčka bez registru ano
Půjčka bez dokladů ne
Půjčka pro důchodce ne
Půjčka na sociální dávky ne
Tip na zajímavý článek:  Pro koho jsou určeny půjčky bez registrů?

Upozornění: Všechny informace a údaje na tomto webu pochází z veřejně dostupných zdrojů. Údaje o jednotlivých nebankovních úvěrech jsou průběžně aktualizovány. Provozovatel webu ale neodpovídá za správnost, úplnost a aktuálnost těchto údajů. Pro přesné podmínky sjednání konkrétního finančního produktu je nutné kontaktovat příslušnou finanční společnost.

Další úvěry a půjčky:

Půjčím vlastní peníze

Půjčka přes internet, SMS půjčky od 1000 do 5000 Kč, online, ihned

Rychlá půjčka brno

Specialista na úvěr mezi osoba. Schválení po telefonu – rychle!

Sms pujcky

Nevěřil jsem, že to bude tak lehké. Vyřízení je rychlé a zdarma.

Minipůjčka

Nikde vám nepůjčí? Zkuste to u nás. Peníze dostanete do 3 dnů na účet.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *